Mere end bare indpakning

Mere end bare indpakning

Vores indpakning er både lækker og samtidig baseret på miljømæssig ansvarlighed – både hvad angår udsendelse og materialespild. 

Der er ikke noget bedre end at modtage et produkt, der er pakket lækkert ind, uden at man samtidig skal igennem ti lag af pap, papir og plast, så man efterfølgende skal fylde skraldespanden. Vi har gjort vores indpakning lige så minimalistisk og enkel, som selve vores produkt – både for lækkerhedens skyld og for miljøets skyld.  

Vores vægure kommer i en flot havgrøn papæske af 100% genanvendeligt materiale. Æsken kan efterfølgende anvendes til flere forskellige kreative formål som eksempelvis gaveæske, etui til børnenes tegninger eller puttes i genbrugscontaineren.

Beskyttelsespapiret, der sidder rundt om uret, kan vendes rundt og bruges som en liste til at nedskrive alle ugens vigtige oplevelser og minde dig om alle de værdifulde oplevelser, du har brugt tiden på i løbet af ugen.

Ansvarlig emballage, der kan sendes direkte

Hver dag bliver tusindvis af produkter sendt ud fra landets mange forskellige webshops. Måske du har modtaget en lille æske, der var stoppet ned i en større papæske fyldt ud med bobleplast, fordi det var den eneste, der passede i bredden? 

Den del har vi tænkt over, og derfor har vi lavet en indpakning, hvor det ikke er nødvendigt med yderligere emballage for at sende uret ud til dig. Alt, forhandleren behøver er at klistre en label udenpå og så afsted. Det sparer plads i fragtbilen, og det sparer en hel masse ekstra emballage. 

Vi gider heller ikke bruge yderligere ressourcer på transport ved returnering. Derfor beder vi ikke kunden sende uret retur, men i stedet kan det let skilles ad i små dele og fordeles i de rigtige genbrugsbeholdere.

Det, synes vi, giver bedst mening i forhold til miljøet.

Hemverk er vægure, der er skabt ud fra en stolt dansk designtradition, som kombinerer form og funktion. Formen er et...